Zon, zee en strand! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Wheena Hooft - WaarBenJij.nu Zon, zee en strand! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Wheena Hooft - WaarBenJij.nu

Zon, zee en strand!

Blijf op de hoogte en volg Wheena

29 Oktober 2006 | Thailand, Bangkok

JAaaaaaaaaaaa, zon zee en strand! Het weekje op Koh Samet was heerlijk! Super relaxt, mooie omgeving en leuke barretjes :) We hebben gelukkig elke dag zon gehad, alleen rond een uurtje of 5 smiddags was er een fikse bui van een uur. Daarna was het gewoon weer droog!
Naast dat we vooral veel hebben gezwommen, gezond en gestapt, hebben we ook nog wat ondernomen. Woensdag hebben we een boottocht gemaakt rond het eiland. Tussendoor werd het anker een aantal keren uitgegooid, zodat we konden zwemmen en snorkelen. Het was wel leuk om een keer te snorkelen en mooie vissen van dichtbij onder water te zien. Maar vergeleken met discovery-beelden was t nog niks... Ook hebben we nog even aangelegd bij een soort aquarium in de zee. Daar zwommen allemaal vissen en super grote schildpadden binnen netten in de zee. Donderdag zijn Lin en ik nog samen op een jetski geweest. Lekker over het water geskeurd!
's Avonds gingen we altijd eerst met de hele groep wat eten. Alle restaurantjes legden dan kleden met kussens en tafels erop op het strand en daar kon je dan gezellig zitten met zijn allen. Daarna liepen Lin en ik standaard naar een 'crepe-man' op het strand om een crepe met banaan en chocola te halen, jammie! Er waren meerdere barretjes. Maar we hebben ons vooral uitgeleefd op de dansvloer van de Ploy bar, goeie muziek! Niet echt veel slaap gehad dus, maar wel erg veel lol!
Nu zit ik in een internetcafe in Bangkok. We hebben net afscheid genomen van Linda. Echt jammer dat je weg bent Lin!!! Maar gelukkig zie ik je over 2 maanden weer!
Morgen vertrek ik met 7 andere mensen uit de groep naar de provincie Ranong. Daar gaan we beginnen met het vrijwilligerswerk. Ik ben benieuwd! Heb er zin in!

• 29 Oktober 2006 - 17:25

Irene:

hai
    klinkt goed! heel veel succes met het werk. Geloof mij, het zal diepe indruk maken :)
    kus irene

• 29 Oktober 2006 - 18:05

Wietse:

Hoi Wheena!

Zo'n weekje Koh Samet zou mij ook wel passen! De afbeeldingen zijn prachtig!
    Straks lekker hard aan het werk, veel uitdagingen! Ook daar kun je van genieten!
    Heel veel succes de komende weken!

Kusje van Wietse

• 29 Oktober 2006 - 18:06

Eem:

hej wien,

dat ziet er mooi uit! en je bent mie bruin!! ben jaloers!!

veel suc6 met het vrijwilligerswerk!

liefs eem

• 29 Oktober 2006 - 19:07

Wilma:

Het ziet er fantastisch uit daar. Echt witte stranden zo te zien, maar wel rustig. Ik heb ook gelezen dat ze de bouw voor het toerisme daar stop hebben gezet, maar dat de Thai toch nog wel massaal het weekend naar dit eiland reist. Ik ben heel benieuwd hoe het je verder gaat. We bellen aan het eind van de week. kus mam

• 30 Oktober 2006 - 09:27

Martijn:

Hey lief!
    Na dit relaxte weekje ga je zeker met de mouwen opgestroopt richting Ranong. Laat ze daar maar eens de Nederlandse werklust zien! :D Geniet ervan! Nogmaals geweldige fotos, ben benieuwd naar de rest en de verhalen erachter!
    Kus en knuffel Tijn..

• 30 Oktober 2006 - 10:36

Else:

Hey Wien,

Geweldig! t Ziet er inderdaad heerlijk uit allemaal. Maar nu genoeg geluierd ;). Ik ben heel benieuwd naar je belevenissen tijdens het vrijwilligers werk!

Liefs Else

PS: Nog heel erg bedankt voor je verjaardags-sms, hele verrassing!

• 30 Oktober 2006 - 11:39

Lin:

Zo, nu lees ik het eens vanaf de "andere kant"! Raar hoor...Ben iig veilig thuis gekomen, weinig geslapen, maar dat haal ik vanaond wel weer in. Let me know hoe het starks is in the south!

Het was geweldig!!!

Dikke kus

• 31 Oktober 2006 - 08:46

Criz:

Hee Wien, nice picz... ben wel jeluz haha. al een maand weg maar gelukkig nu nog maar 56 daagjes (approkzimaatelie)en dan ben je weer terug... joepie !! nog veel plezier he xxx

• 31 Oktober 2006 - 14:52

Klaas:

Hey Wheena, hoorde van Linda dat het te gek was, maar dat zal het de komende 2 maand ook nog wel blijven! Veel plezier en succes de komende tijd!
    Groeten Klaas

• 31 Oktober 2006 - 17:36

Els:

Pff jaloers?! Ikke!? Ben je gek... :p Damn wat veel moois daar! Het lijkt wel een andere planeet vergeleken met al die dooie blaadjes die hier uit de bomen vallen! Veel succes in Ranong, waarschijnlijk wordt het daar het tegengestelde van wat je afgelopen week hebt gedaan. Maar nu kun je je ten minste wél nuttig gaan maken ;)
    Dikke kus!

• 01 November 2006 - 12:50

Zoë:

heey whieniej")

wat een mooi strand daar!!
    en juh ebn zo bruin:P
    dat wil ik ook wel zo snorkelen in de zee!!

nu heb ik ook de cam dus kun je mij ook zien om msn
    luuk hej:P
    Ik zie joe over 2 maands
    weer doei lievverddd

kusiejzz Sowie(K)

• 03 November 2006 - 15:52

Opa En Oma 't Hooft:

Wheena,

Bij Corrie en Henk hebben we jouw foto's kunnen bekijken. Prachtig!!! Nog veel plezier toegewenst en hartelijke groeten,

Opa en Oma

• 04 November 2006 - 11:22

Heidie:

Hey Wheena!

Wat ziet het er daar mooi uit zeg!! Hier begint het nu echt koud te worden, dus geniet er daar nog maar even van. Ben ook benieuwd naar je ervaringen tijdens het vrijwilligerswerk, dus ik blijf je verhalen volgen!

Liefs, Heidie

• 04 November 2006 - 11:53

Marieke:

Hee Wheena!
    Ik ga je in de gaten houden hoor via je site, maar we houden natuurlijk sowieso contact! Wie weet tot de 22e, zou erg leuk zijn! xx Marieke

• 07 November 2006 - 17:59

Giny Visser:

Ik geniet van je verhalen en foto,s.je kunt het zo naar een krant sturen, loop je zo binnen , denk ik.
    Ik blijf je volgen. Veel succes en geniet,